Een geluids- en lichtinstallatie nodig voor je volgende evenement?

FLS events is een team van jonge aannemers gespecialiseerd in geluids- en lichtinstallaties
voor verschillende soorten evenementen : conferenties, concerten, feesten en tentoonstellingen.

Onze activiteiten

Conferenties

Je hebt iemand belangrijk uitgenodigd om op jouw conferentie te komen spreken maar je hebt geen materiaal ? Met ons aanbod conferentie leveren wij de installatie die je nodig hebt en iemand om gedurende het hele evenement alles te beheren.

Concerten

Je bent de leider van een muziekgroep of je bent koordirigent en jouw zaal is niet geschikt om op te treden ? Met ons aanbod concert leveren wij een volledige en aangepaste geluids- en lichtinstallatie. Onze technici zullen jullie helpen gedurende de hele optreding zodat jullie de beste van jullie kunnen geven.

Feesten

Je moet een feest organiseren voor jouw verjaardag, of een rockles ? Met ons aanbod feest leveren wij een volledige geluids- en lichtinstallatie voor jouw evenement, met ook een professionele DJ om van de beste sfeer te genieten. Organiseer je een rallyefeest ? Wij kunnen ook helpen.

Tentoonstellingen

Jouw theatergroep treedt in een zaal op die niet genoeg/geen materiaal heeft ? Met ons aanbod tentoonstellingen leveren wij de installatie die jullie nodig hebben en die ook aan jullie behoeften voldoet. Een technicus zal jullie ook helpen gedurende de hele voorstelling. Jullie hebben een zaal met materiaal maar geen regisseur ? Wij kunnen ook helpen.


Vind jij niet alles wat jij zoekt ?

Contacteer ons zodat wij jou de beste oplossing voor jouw evenement kunnen voorstellen.