Steminstallatie

Een koor en iemand die een conferentie organiseert hebben verschillende behoeften. Een publiek van 200 en 500 mensen hebben ook verschillende installaties nodig. Wij bieden daarom verschillende oplossingen aan, die zich aan alle situaties en behoeften aanpassen.

Instrumenteninstallatie

Om instrumenten te versterken heb jij specifiek materiaal nodig. Het geluid moet zo natuurlijk mogelijk klinken. Wij leveren de meest geschikte installatie voor jou behoeften.

Computerinstallatie

Om een tentoonstelling of een concert te organizeren heb je ook soms muziek nodig die niet direct vanuit en micro komt. Wij kunnen dat natuurlijk ook behandelen, en ook voor de opneming van jullie optreding zorgen.

Gedurende feesten zijn micros natuurlijk minder belangrijk maar dan heb je een DJ nodig om de sfeer op zijn hoogste punt te houden. We werken in samenwerking met professionelen van het sector die jouw feest onvergetelijk zullen maken.Deze drie installaties kunnen natuurlijk gecombineerd worden volgens jullie behoeften.
Sfeerverlichting

Tijdens een feest, een concert of een conferentie kan een sfeerverlichting de gevoelens van jouw gasten sterk beinvloeden. Voor de installatie van de lichten wordt rekening gehouden met jouw willen en de configuratie van de zaal.

Sceneverlichting

Gedurende een concert of een tentoonstelling is een sceneverlichting heel belangrijk om een bepaalde en geschikte sfeer te creëren. Wij kunnen daarvoor ofwel onze eigen installatie meebrengen, ofwel op een bestaande installatie werken.

Robotieke verlichting

Hoofdzakelijk gebruikt gedurende feesten en concerten, wij eigen verschillende professionele robotieke projectoren (lieren). Die bieden jouw een ongelooflijke verlichtingskwaliteit en adaptiviteit aan om de beste sfeer mogelijk te crëeren gedurende jouw evenement.Deze drie installaties kunnen natuurlijk gecombineerd worden volgens jullie behoeften.